0

Grappen over dikke mensen

10 GroenLinks Amsterdam-Centrum bracht een persbericht uit waarin ze een voorstel deden om het aantal ongelukken met fietsende toeristen in de Amsterdamse binnenstad te verminderen. Ze wilden dit doen door een fietspad aan te leggen met gele tegels ( Just follow the yellow brick road ) met 10 cm hoge opstaande randen aan iedere kant om te voorkomen dat toeristen van het fietspad af rijden. Een reclame -ontwerpbureau lanceerde een unicum: de reclamekoe, mogelijk gemaakt door resultaten van wetenschappelijk onderzoek. Dna -onderzoekers in Wageningen zou het na zes jaar experimenteren zijn gelukt het gen dat het vlekkenpatroon bij koeien bepaalt te isoleren. Hiermee hadden ze de sleutel in handen om het patroon te manipuleren. Het bureau zou deze mogelijkheid als eerste aangrijpen om koeien te voorzien van zwart-witte of koopakte roodbonte reclameteksten en illustraties. Dit nieuwsfeit kreeg de slogan 'melkkoe wordt merkkoe'. De pers kwam massaal opdraven voor serieuze verslaggeving. De amsterdamse dierenambulance lanceert de traumahelikopter voor dieren. 11 Het jeugdjournaal meldde dat de nederlandse regering besloten had tot het verbieden van msn voor kinderen onder de 14 jaar, omdat de nederlandse taal erdoor achteruit zou gaan.

grappen over dikke mensen

De 20 beste droge moppen

Google verklapt de technologie achter de succesvolle zoekmachine, de pigeonRank -technologie. De technologie, die het vuilnisbak hart zou vormen van de zoekmachine van google, zou bestaan uit clusters van duiven die de volgorde van webpagina's op zeer accurate wijze bepalen. De theorie achter deze technologie zou gebaseerd zijn op theorieën van de psycholoog. Skinner, die duiven trainde voor het chocolate uitvoeren van gecompliceerde handelingen. Google benadrukte, dat de duiven die in dienst waren van het bedrijf, op een diervriendelijke manier werden behandeld. De naam PigeonRank is afgeleid van de naam van het werkelijke algoritme dat door google wordt gebruikt: het PageRank -algoritme. 9 In het Brabantse boxtel werd aan 700 mannelijke inwoners van deze gemeente per brief gevraagd maandag 1 april een wattenstaafje met oorsmeer in te leveren, zogenaamd voor een justitieel dna -onderzoek in het kader van een ernstig zedenmisdrijf. De brief bevatte vlees-en-bloeddetails over gevonden lichaamsdelen en de vermelding 'meisje van Nulde '. Het politiebureau werd overstelpt met telefoonoproepen van verontruste mensen. De daders van de aprilgrap, drie heren van ongeveer 23 jaar, meldden zich later bij de politie. Tv-west kondigde op 31 maart aan dat de bulgaars-Amerikaanse kunstenaar Christo het gebouw van de omroep de volgende dag zou inpakken. Er werd een oproep gedaan om oude lakens langs te brengen. Tientallen personen kwamen inderdaad langs maar vonden in plaats van de kunstenaar een spandoek aan het gebouw met 1 april erop.

grappen over dikke mensen

het een goede grap. Eén derde werd heel boos omdat er ongevraagd software werd geïnstalleerd. De andere derde bedankte en dacht verzekerd te zijn van een goed werkende computer. Het meest schrijnende geval was een ingehuurde ict'er die de tool voor gerenommeerde banken en verzekeraars wilde inzetten. Schippers vertelt in zijn televisieprogramma Flogiston een verhaal met een baard, namelijk dat de landen van de europese Unie in 2003 over zullen stappen op een decimaal tijdssysteem.

10 dingen waarvan mannen houden bij vrouwen

overzicht van alle 1 april

De goede lezers hadden dit kunnen weten, want in het krantenartikel waren alle namen van de raadsleden die voor of tegen hadden gestemd, fout geschreven (steeds én letter fout). 7 de amerikaanse fastfoodketen Taco bell maakte in krantenadvertenties bekend dat zij de liberty bell hadden gekocht, om zo mee te helpen de Amerikaanse staatsschuld terug te dringen. De grap leidde tot veel verontwaardiging, maar president Clinton kon er wel mee lachen. Ook toen duidelijk werd dat het om een 1 aprilgrap was gegaan bleven enkele mensen verontwaardigd. 8 1997 In Sydney is mensen wijs gemaakt dat er kangoeroes in het centrum van deze miljoenenstad losgelaten zullen worden om zo nog meer toeristen te trekken. De snackgigant Burger King introduceerde via een kolossale advertentie in usa today een nieuwe vinding: voor de linkshandige whopper, een soort hamburger voor linkshandige mensen. Volgens de berichten zou de whopper zijn aangemaakt met 180 graden gedraaide ingrediënten. De advertentie zorgde voor een ware stormloop op de filialen van de sandwichverkoper. Het Groninger Jet Stream introduceerde de 'webstra milllennium Bug Tester' (met opzet foutief gespeld). Deze testte de pc van de internetter of deze bestand was tegen de gevreesde problemen met de 00 / 2000 jaaraanduiding. Het leek alsof de bug Tester zonder toestemming allerlei software verwijderde en installeerde.

In de kist lag echter alleen maar een papiertje. Mensen uit het hele land waren helemaal voor niets naar leiden gekomen. Rond 1995 zou een Russische onderzeeboot, de Dnjepr, eind maart een vriendschappelijke tocht maken op de rijn naar duitsland en ook arnhem aandoen. De gelderlander heeft er destijds al vroegtijdig over bericht. Door én of ander excuus werd het vervolgens een week uitgesteld tot. Er stond aardig wat volk op de rijnkade. 1996 - de gezinsbode, een lokale Groningse krant, meldde dat het Gemeentelijk vervoers Bedrijf de vetag -apparaten waarmee buschauffeurs verkeerslichten op groen kunnen zetten, in de verkoop zou doen. Dit omdat er nieuwe waren besteld en als compensatie voor al het leed dat de automobilisten de laatste jaren was aangedaan. Honderden mensen verzamelden zich op 1 april bij het hoofdkantoor van het vervoersbedrijf om een kastje te kopen. Helaas bleek het om een grap te gaan.

grappen over dikke mensen

De krant huurde een (Japanse) hardloper in om op die dag een aantal plaatsen door te lopen. Nadat het publiek hem. Albans had ontdekt, probeerden veel mensen hem daar tot stoppen te bewegen. De radio-uitzending van de tros top 50 op Hilversum iii wordt verstoord, en even later helemaal overgenomen door Space radio, een radiopiraat die zogenaamd via een satelliet uitzond vanuit liechtenstein. De telefonistes van de nos en tros waren niet op de hoogte van de grap, en werden overspoeld door telefoontjes van bezorgde luisteraars. Na een uur maakte diskjockey ferry maat een eind aan de stunt. 1983 - het jeugdjournaal maakt melding van de invoering van belasting op zakgeld voor kinderen. 1991 - in het vtm-journaal meldde jan Dewijngaert: Anderlecht heeft emmers gekocht. Twee ijzeren en tien plastieken." (In die tijd voetbalde belgisch international Marc Emmers bij kv mechelen. Een jaar nadien ging hij daadwerkelijk naar Anderlecht.) 1993 - het jeugdjournaal meldde op 1 april dat men in het Rijksmuseum van Oudheden het hart van een mummie aan het kloppen had gekregen. De belangstelling was enorm toen de kist waar de mummie in zou zitten, geopend werd.

Overzicht van alle 1april grappen

200 goedgelovigen kwamen langs in de hoop een gratis huisdier te krijgen. De bbc zond op een van haar radiozenders een interview uit met de kosmosdeskundige patrick moore, die aankondigde dat de planeten Jupiter en Pluto die dag heel even, om precies.47, op én lijn zouden staan (Pluto zou dus vanaf de aarde beschouwd achter Jupiter. Daardoor zou de zwaartekracht tijdelijk iets verminderen. De geleerde vertelde erbij dat wie op dat moment omhoog zou springen, iets geweldigs zou ervaren. 5 6 Vlak na de uitzending belden honderden mensen naar de bbc om te melden dat ze hadden gesprongen en dat het een aparte beleving was geweest. Een vrouw zou hebben verteld dat ze met elf mensen in een kamer boven de grond had gezweefd. Een regionale krant in de bollenstreek meldde dat er op 1 april een ijsberg aan zou spoelen op het strand van Katwijk aan zee. Het was die dag behoorlijk druk op de boulevard: allemaal mensen met een verrekijker. 1981 - de britse daily mail berichtte dat de organisatoren van de londense marathon een Japanse deelnemer kwijt waren. Ze hadden ontdekt dat hij door een vertaalfout in de brief die hij van hen had gekregen moet hebben begrepen dat de race niet over 26 mijl ging, maar 26 dagen zou duren. Hij zou al dagen ergens in Engeland aan het lopen zijn. grappen over dikke mensen

De nos meldde tijdens de daverende dertig dat ze altijd door platen heen praatten vanwege de auteursrechten (tot zover naar waarheid) want opnemen van de radio was streng verboden. Ze zeiden daarbij dat de overheid besloten had om bandrecorderbezitters een bezoek te brengen om te kijken of ze muziek van de radio hadden opgenomen. Maar de nos wilde wel helpen: als men de geluidsbanden opstuurde, zou eten de nos er een toon op zetten die met een normaal apparaat niet te horen was, doordat de kop 90 gedraaid was. Het resultaat was, dat veel mensen hun banden opstuurden. "En we zullen ze met plezier beluisteren meldde de nos een week later. Maar sommige mensen die het door hadden, lieten dat op een originele manier blijken. Iemand had een papieren band op een spoel gewikkeld, waarop met potlood geschreven was "1 april, 1 april, 1 april.". Iemand anders stuurde een fietsband. 1973 - de gazet van Antwerpen meldt dat de plaatselijke dierentuin wegens plaatsgebrek dieren van de hand zou doen. Elke lezer zou én diertje kunnen krijgen.

1 aprilgrap - wikipedia

Zo denkt men in Nederland nog vaak dat de grappenmakerij begonnen is met de inname van Den Briel door de watergeuzen op, zoals blijkt uit een bekend gezegde: Op 1 april verloor Alva zijn bril. Het feit dat ook buiten Nederland 1 aprilgrappen worden gemaakt, wordt daarbij over het hoofd gezien. 1 aprilgrappen worden vaak al eind maart per persbericht bekendgemaakt. 1 Zandvoort, : een beeld van paaseiland is aangespoeld. 1960 - in het Nederlands journaal werd op 1 april aangekondigd dat de toren van Pisa was omgevallen. Dit ontlokte veel reacties van geschrokken en treurende mensen. Beeldhouwer nederlands Edo van Tetterode liet in samenwerking met de ncrv op het strand bij Zandvoort een beeld van paaseiland, de loeres, 'aanspoelen'. Het Nederlandse journaal meldde dat op 1 april een grote landelijke actie zou worden gehouden om zogenaamde ' zwartkijkers ' op te sporen, mensen die hun kijk- en luistergeld niet hadden betaald. Controleurs zouden met een scanner door de straten rijden om overtreders te betrappen. "Of daar niets tegen te doen zou zijn vroeg een journalist. "nee was het antwoord van een controleur, want hij kon zich niet voorstellen dat men zijn televisietoestel in aluminiumfolie zou wikkelen, want dan zou de voorbijrijdende controledienst met hun scanner niets kunnen uitrichten. De volgende dag was al het aluminiumfolie in de winkels binnen enkele uren uitverkocht.

grappen over dikke mensen

De eerste vermelding in een Nederlandstalige bron dateert uit. Brugge, een gedicht van de rederijker, eduard de dene. Het is een parodie op goed 1 april waarin een knecht het plan van zijn heer om hem te verzenden, doorziet. De geschiedenis gaat dus ten minste terug tot het begin van de zestiende eeuw. De wijde verspreiding van het verschijnsel wijst echter op een oudere oorsprong. De 1 aprilgrap is volgens een andere theorie ontstaan uit een vroeger middeleeuws festival: het feest van de zotten. La fête des fous was vooral in Frankrijk van de 5e tot de 16e eeuw erg populair. Het werd gevierd omstreeks 1 januari door het kiezen van een valse paus of bisschop en ging gepaard met allerlei rituelen en festiviteiten waarbij de geestelijkheid werd geparodieerd. Aan de basis hiervan lagen dan weer naar alle waarschijnlijkheid vroegere heidense saturnalia. Er zijn verklaringen gezocht in het wisselvallige aprilweer en parallellen gezien met de germaanse mythologie ( loki ) en met de bijbelse geschiedenis. In verschillende landen zijn ook wel nationale gebeurtenissen aangevoerd als begin van de traditie. Deze verklaringen, die waarschijnlijk ooit zelf als aprilgrap zijn verzonnen, leiden soms tot op de dag van vandaag een hardnekkig leven.

Slechte grappen - de 20 grappigste

Uit wikipedia, de vrije encyclopedie, ga naar: navigatie, zoeken, een 1 aprilgrap (ook wel aprilgrap of aprilvis genoemd) is een traditie waarbij mensen elkaar op 1 april voor de gek proberen te houden. In Frankrijk spreekt men van poisson d'avril (Aprilvis). In Engelstalige landen wordt de dag. Den doeraka, dag van de dommerik ). In sommige, vlaamse streken spreekt men over verzenderke(n)sdag, de dag waarop je iedereen tracht ergens heen te zenden om ze beet te nemen. Inhoud, geschiedenis en herkomst bewerken 'aprilvis de goudvis wordt vaak gezien als mascotte van 1 aprilgrappen. Uit sommige bronnen blijkt dat de bijzondere betekenis van 1 april ontstaan is bij de Franse wijziging naar de gregoriaanse kalender, zoals opgedragen door, paus Gregorius xiii in 1582. Voor die tijd werd. Nieuwjaar gevierd van 25 maart tot 1 april. Met de verandering van het kalendersysteem werd nieuwjaar verplaatst naar 1 januari. Mensen die dit vergaten of die het nieuwe kalendersysteem weigerden te aanvaarden, kregen uitnodigingen voor niet-gehouden feestjes, grappige presentjes enzovoort. Deze verklaring is echter onwaarschijnlijk: de 1 aprilgrap wordt namelijk al eerder vermeld in een Franse bron uit 1508, dus ruim voor die tijd.

Grappen over dikke mensen
Rated 4/5 based on 755 reviews
SHARE

grappen over dikke mensen Ibopul, Sun, May, 06, 2018

Hij legde deze schetsen voor aan twee directieleden van. Standaard-boekhandel, die een deel van het verhaal doorstuurden naar de redactie van de nieuwe Standaard. Daarop besloot uitgever Tony herbert het verhaal te publiceren.

grappen over dikke mensen Ujapek, Sun, May, 06, 2018

De verhalen zijn altijd in de eerste plaats humoristisch van aard geweest, met daarnaast vaak een moraliserende ondertoon. Soms staat een min of meer actueel maatschappelijk thema centraal. Daarnaast vormen allerlei elementen uit de (Vlaamse) folklore, bekende sprookjes, volksverhalen, de geschiedenis en de mythologie vaak het uitgangspunt van een avontuur. Inhoud, begin bewerken, vandersteen begon in de winter van 1944-45 met de eerste schetsen voor het verhaal.

grappen over dikke mensen Mowipul, Sun, May, 06, 2018

Nederland erg populair is geworden. De serie loopt sinds 1945 en daarmee is het de langstlopende stripreeks van. De verhalen werden in eerste instantie gepubliceerd. De nieuwe Standaard (1945-1947 later, de Standaard (vanaf 1947).

grappen over dikke mensen Ipixe, Sun, May, 06, 2018

Suske en Wiske is een, belgische stripreeks die is bedacht en in het begin ook werd getekend door. Later werd de stripreeks voortgezet door achtereenvolgens. Paul geerts, marc Verhaegen en het duo, luc Morjaeu en, peter Van Gucht van, studio vandersteen. Het is een van de populairste stripseries. Vlaanderen en een van de belgische strips die ook.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: