0

The green happiness ervaringen

Onderwerpen zijn communicatie, diversiteitsmanagement, coachen van vrouwen naar de top, energiemanagement burn out, intuïtie op het werk, zelfvertrouwen teambuilding, leiderschap, cultuurverandering, management development, spiritualiteit en coaching. Tariefindicatie: Euro lees verder de wereld ondergaat een transformatie naar de volgende fase in onze beschaving. Trendwatcher en filosoof ruud Veltenaar verzorgt masterlezingen en multimediale keynotes over de megatrends en de invloed op ons werk en leven. Met een gemiddelde score van 9,1 behoort hij tot de best beoordeelde sprekers in de markt. Tariefindicatie: Euro / boven 4000 Euro lees verder avonturier en schrijver daan Goppel schreef met kaartjes zijn boek liften naar Suriname de 21ste-eeuwse variant van het ontdekkingsreizigersjournaal. In de lezing Liften naar Suriname neemt daan u mee in zijn avontuur aan de hand van passages uit het boek en een goedverzorgde presentatie met foto en filmmateriaal. Tariefindicatie: Euro lees verder voormalig judoka edith Bosch spreekt regelmatig over onderwerpen als doorzettingsvermogen, teambuilding, winnen, privé/werk balans en zelfontwikkeling. Het is haar passie om mensen bewust te laten worden welke uitdagingen er zijn zodat deze aangepakt kunnen worden. Tariefindicatie: Euro / Euro lees verder Rijn Vogelaar spreekt over de kracht van enthousiasme. Rijn gelooft oprecht dat sturen op enthousiasme een positieve impact heeft op de wijze waarop we met elkaar omgaan.

Buxus bruin - tuinadvies

Over ondernemerschap, persoonlijk succes en het verbinden van online en offline marketing. Altijd staan zijn eigen ervaringen met klanten en eigen ondernemingen centraal. Floris wil met zijn visie op ondernemers inspireren en activeren om aan de slag te gaan. Tariefindicatie: Euro / Euro lees verder Jacques Brinkman is maken open, direct, transparant, bevlogen en scherp in zijn analyses. Hij legt een verbinding tussen bedrijfsleven en sport met aansprekende en inspirerende praktijkvoorbeelden. Als ex-topsporter, coach en ondernemer heeft hij zelf alles aan den lijve mogen meemaken. Tariefindicatie: Euro / Euro lees verder Van reijen heeft filosofie gedoceerd aan beroepsopleidingen en is daardoor goed in staat het zelf filosoferen toe te passen op de (beroeps)praktijk. Zij gaat er vanuit dat negatieve emoties effectief en strategisch handelen belemmeren. Inspiratiebronnen zijn daarbij Spinoza en de stoïcijnse levenskunstenaars als Epictetus en Seneca. Tariefindicatie: Euro lees verder Antoinette van Alphen geeft inspirerende en motiverende lezingen, workshops, clinics en trainingen.

won meerdere keren de vu onderwijsprijs. Zijn talent werd herkend door de Universiteit van Nederland en door de wereld Draait door, waar hij een regelmatig en graag geziene gast. Tariefindicatie: Tarief op aanvraag lees verder Melvin daagt zijn publiek uit om mee te denken. Met interessante inhoud en adembenemend beeldmateriaal van zijn expedities (Himalaya en zeebodem) weet hij ieder publiek te raken. Hij deelt gepassioneerd zijn inzichten over succesvol samenwerken, duurzaamheid, leiderschap, omgaan met verandering en tegenslag. Tariefindicatie: Euro / Euro lees verder Iemand die al sinds zijn 14e succesvol onderneemt heeft ook genoeg te vertellen. Daarom spreekt Floris graag.

Ketogeen dieet: Wat mag je eten

Hierbij worden confronterende uitspraken niet geschuwd en het publiek met een lach en een traan vermaakt. Tariefindicatie: Tarief op aanvraag lees verder Bart van den Belt (1984) is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van ondernemerschap, gedragsverandering medicatie en creativiteit. Hij is auteur van diverse audioprogrammas en de boeken Fluitend Veranderen, Actie werkboek en Lanceer je bedrijf! Daarnaast is hij als spreker en trainer uitgeroepen tot Freelancer of the year 2014 Tariefindicatie: Euro lees verder Lars Sorensen is een energieke spreker die interactief en dynamisch een zaal meeneemt in bijzondere verhalen over vele inspirerende helden. Mensen die anders durfde denken, die de stap maakte van van dromen naar doen. De stijl van Lars Sorensen als dagvoorzitter kenmerkt zich door een hoge energie en veel interactie. Tariefindicatie: Euro / Euro lees verder Auteur van goed verkochte management boeken zoals het Anti-klaagboek, het Anti-sleurboek en Het perfecte project. Recent verscheen de kenniskermis waar hij laat zien afval hoe je de kennisparadox omzeilt en weer plezier beleeft aan je eigen informatieoverload. Flos is een levendig en geestdriftig spreker en inspirator; hij zet je al lachend aan het denken. Tariefindicatie: Euro / Euro lees verder Martijn Arets schreef het boek brand Expedition en werd in 2011 door de lezers van ondernemersmagazine Sprout uitgeroepen tot beste ondernemer 2011. De vraag wat mensen drijft staat centraal in alles wat hij doet en momenteel werkt hij dan ook aan een boek over zijn ervaring met en visie op- crowdfunding. Tariefindicatie: Euro lees verder yoeke nagel ontwikkelde damestasjeslezen en Chocoladeschrijven als verrassende communicatie- en teambuildingsinstrumenten voor hoger en lager management.

Tariefindicatie: Euro / Euro lees verder Sprekers/workshopleiders Arthur Kruisman en Patrick donath vormen samen de Vrije denkers. Zij geven inspirerende lezingen en workshops over een onderwerp dat samen te vatten is als doen is de beste manier van denken. Hun gelijknamige video is op sociale media miljoenen keren bekeken en heeft hun bekendheid een flinke duw in de rug gegeven. Tariefindicatie: Euro / Euro lees verder Tom Coronel is een rasondernemer. Een uitermate inspirerende, succesvolle en professionele duizendpoot. Zo is Coronel oprichter/eigenaar van vele webwinkels, oprichter/eigenaar van Social Media bureau booster Media solutions, e-commerce man van het jaar 2011 en succesvol internationaal autocoureur. Tariefindicatie: Euro lees verder we zijn in het leven allemaal op zoek naar geluk. En veel mensen zoeken hun geluk in succes, maar is dit wel de juiste zoektocht? Wat maakt nu het nummer én verschil tussen écht gelukkige mensen en mensen die alles lijken te hebben maar niet gelukkig zijn? Dat is mijn obsessie en 100 passie om daar met veel humor en energie over te vertellen! Tariefindicatie: Euro lees verder Ali. Verbindt (persoonlijk) ondernemerschap met ontwikkeling, entertainment en levenslessen, waarbij inspiratie de kern.

Zijn lezingen vergroten de eigen verantwoordelijkheid en het pro-actief zijn van de deelnemers en hebben een hoge roi. Tariefindicatie: Euro lees verder george Arakel staat bekend als de voorbeeld Allochtoon Zijn levensmissie? Een andere lading aan het woord allochtoon geven, de beeldvorming ten positieve te veranderen, zowel bedrijven als allochtone jongeren vooruit te helpen en laten zien dat diversiteit wel een business. Tariefindicatie: Euro lees verder Shorttrackschaatsster Margriet de Schutter kwam door haar wilskracht dichtbij deelname aan Vancouver, maar op het moment dat ze haar plek in het team verloor, kwam ze in een mentale crisis terecht. Aan de hand van haar persoonlijke verhaal laat ze zien hoe je door tegenslagen juist succesvol kunt zijn en het optimale uit je leven, bedrijf of organisatie kunt halen. Tariefindicatie: Euro / Euro lees verder sierd Nutma combineert zijn uitzonderlijke ervaringen met inzichten op het gebied van Mentale veerkracht, het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden. Hij traint teams, leiders en topsporters en draagt bij aan de beoogde prestatieverbetering. Als gepassioneerd en openhartige spreker laat hij het publiek nadenken over hun eigen verhaal. Lees verder Alexandra van t Geloof mba is een veel gevraagd, tweetalig, spreker over de onderwerpen krachtig persoonlijk leiderschap in veranderende organisaties. Ze doet momenteel promotieonderzoek aan de vu amsterdam naar authentiek leiderschap. De reacties van de deelnemers zijn altijd zeer positief.

Vegetarisch eten voor beginners

Tariefindicatie: Euro / Euro lees verder Een Spraakmakersessie van Rob Janssen is een inspirerende, sprankelende en interactieve lezing over Presenteren Als Marketingtool: hoe krijg je meer klanten door de juiste presentatie? Veel humor, vaart en energie leveren een bijeenkomst op waar nog lang over wordt nagepraat. En het levert alle deelnemers veel inzichten op! Tariefindicatie: Euro lees verder Vitaliseren is het vrijmaken van onbenutte of vastgelopen vermogens. Mensen kunnen, durven en willen veel meer als de omstandigheden dat voldoende mobiliseren, faciliteren en stimuleren. Hans Visser spreekt over de invloed en impact van zachte factoren op harde resultaten. In het organisatiesysteem, organisatiecultuur, het organisatieklimaat en het organisatiegedrag. Tariefindicatie: Euro / Euro lees verder Walter Vermeer en Erwin Steijlen vormen samen Pump Up The company, in hun show draait alles om energie. Erwin Steijlen en Walter Vermeer zijn samen te boeken als spreker en dagvoorzitter. Tariefindicatie: Euro lees verder Drs. Harry wijnhoven kan over veel onderwerpen kieft een boeiend, leerzaam, inspirerend en praktisch verhaal houden, of het nu voor 10 of voor 500 mensen.

Het inspirerende verhaal gaat over zijn ervaringen in de topsport en de stichting, onderbouwd door wetenschappelijke theorieën. Tariefindicatie: Euro, lees verder, paul ter Wal csp helpt organisaties met een enerverende insteek op de onderwerpen duurzame inzetbaarheid en passie/bevlogenheid. Die gewenste verandering begint bij jou als mens! En van daaruit naar werkgever en werknemer. Hoe ga jij met je rol om? Tariefindicatie: Euro / Euro lees verder ananassap Het is de missie van Irma lohman mensen. M.v haar stem (spreken/zingen/schrijven) inspireren, motiveren, het tij leren keren, zelfbewuster worden, inzichten aanreiken, zodat ze hun leven niet dromen maar hun droom leven! Tariefindicatie: Euro lees verder Het hoofdonderwerp van de presentaties van Cyriel Kortleven is het ontwikkelen van een creatieve attitude. Op een praktische en eenvoudige manier maakt hij het mogelijk dat de deelnemers de kracht van creatief denken en doen kunnen ervaren. Tariefindicatie: boven 4000 Euro lees verder Rob Janszen is een in-between, een serieuze spreker met een zeer verrassende twist aan het einde. Zijn exclusieve lezing over Imago en Authenticiteit is een must voor organisaties die op zoek zijn naar hun eigen dna en dat om willen zetten vermageren in kernwaarden met een visie die het verschil kan maken.

De beste Afslankpillen 2017

Tariefindicatie: Euro, lees verder, thomas Braun (47) schreef het boek ga toch fietsen! Dat genomineerd werd voor Beste sportboek 2011 en gaat over de metamorfose van een dikke veertiger. In zijn hartfalen lezingen vertelt hij heel openhartig, inspirerend en met gevoel voor zelfspot hoe hij weer een vitale veertiger werd. Tariefindicatie: Euro / Euro. Lees verder, jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de nyenrode business Universiteit en spreker op het gebied van innovatie, leiderschap, kansdenken en verwante onderwerpen. Hij heeft duizenden professionals ondersteund bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën. Het is mijn persoonlijke missie om in organisaties de aandacht meer te vestigen op wat elk mens van nature meebrengt. Managen is dan niet het ontdekken van onvolkomenheden, maar een dagelijkse zoektocht wat een medewerker als mens meebrengt. Hoe dit kan worden ingezet voor de organisatie en niet in de laatste plaats voor de persoon in kwestie. Tariefindicatie: Euro, lees verder, rogier Hofman deelt zijn kennis over verschillende themas binnen teamwork, veerkracht en positieve energie. Volgens Rogier heeft iedereen de mogelijkheid om impact te maken, daar heb je geen oranje shirt of medaille voor nodig.

Daarnaast vervul ik de rol als commentator bij de nos voor onder meer de tour de France. Dit wegens een carrière als profwielrenner in de jaren. Tariefindicatie: Euro, onderkant lees verder, wout Plevier heeft ruim.000 mensen getraind in talentontwikkeling, inspirerend leiding geven, snellezen en persoonlijke effectiviteit. Zijn doel: zoveel mogelijk managers en teams leren hoe ze hun toegevoegde waarde en onderlinge samenwerking kunnen verbeteren. Wout hanteert een duidelijke visie en inspireert en activeert zijn publiek. Lees verder, rocky hehakaija is een innemende powervrouw, die haar talenten inzet om minderbedeelde jongeren te helpen. Ze is het enige vrouwelijke lid van de Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld, en ze staat gegarandeerd voor inspiratie, interactie, gecombineerd met gezonde dosis humor. Tariefindicatie: Euro / Euro, lees verder. Cris Zomerdijk is een energieke spreker over het versterken van klantgerichtheid, ondernemerschap en innovatie. Met zijn enthousiasme weet hij professionals te inspireren om veranderingen in gang te zetten. Cris geeft goedkope lezingen, workshops en advies op het gebied van veranderen, continu verbeteren en presteren.

Is het Het Mentale dieet Plan Echt

Vind een spreker in de categorie inspiratie en motivatie. Neem direct pijn contact op met de spreker van uw voorkeur. Inspireren door woorden en muziek. Dat is wat Typhoon, alias van Glenn de randamie, doet. Hij is een schrijver, acteur, muzikant, coach en inspirator. Zijn performances worden gezien als onweerstaanbaar voor het publiek door zijn natuurlijke charme en groot enthousiasme, of het nu gaat om een optreden als inspirator of als een live optreden met grote of kleine band. Tariefindicatie: Tarief op aanvraag, lees verder, met de naam bbartt profileert Bart van den Berg zich als stotterend spreker. Hij is zelf een succesvoorbeeld van zijn boodschap: maak van je zwakte je kracht! Tariefindicatie: Euro, lees verder. Veranderkunde en Talentontwikkeling is mijn specialisme en ik ben sinds 1992 actief als organisatieadviseur, momenteel als oprichter van een coöperatie van professionals.

The green happiness ervaringen
Rated 4/5 based on 762 reviews
SHARE

Oxyda, Sat, May, 05, 2018

Please note the price is already updated, you can't combine it with any other discount code.

Bupud, Sat, May, 05, 2018

These is very detailed high quality artwork. This piece is numbered and already stretched is signed on front and on the back. This artwork is sparkling. Certificate of Authenticity is provided. Today special price of this piece is only 79 including shipping anywhere in the world.

Jurog, Sat, May, 05, 2018

They are unique artworks. I printed 1 giclee on artistic canvas of my best ever paintings. Then with my pallet knife i added special colors and life to these giclee. Then i added leds to make my artworks sparkling.

the green happiness ervaringen Okypul, Sat, May, 05, 2018

Dear Friend, Thank you for interest in my art. . I have prepared something special for my collectors. Such paintings are sold for the first and last time.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: